Potârcă se tratează la Timișoara cu voie de la instanță

Judecătorul Dumitru Păsărin i-a acceptat ieri lui Constantin Ninel Potârcă cererea prin care acesta solicita permisiunea să meargă la Timișoara pentru a-și îngriji problemele de sănătate pe care le are. Aflat în arest la domiciliu, dar internat la secția Cardiologie a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, fostul candidat la Președinția României se află de azi la Timișoara, după ce instanța i-a permis să plece pentru câteva zile din localitatea de domiciliu.

„Admite cererea inculpatului Potîrcă Constantin Ninel şi încuviinţează ca acesta să părăsească imobilul în care locuieşte sau Spitalul Judeţean de Urgenţă Tg-Jiu unde a fost internat, în perioada 13.06.2014 ora 7.00-18.06.2014 ora 24, pentru a se deplasa la Clinica de Cardiologie Timişoara sau la Clinica Cardiotim Timişoara pentru efectuarea de investigaţii medicale”, a decis ieri instanța, fiind pentru a doua oară când lui Potârcă i se permite să meargă la medic la Timișoara pentru a-și trata problemele de sănătate. 

Potârcă este în arest la domiciliu din luna martie, după ce, anterior, din decembrie 2013, a fost arestat preventiv într-un dosar de dare de mită. El a fost reținut și arestat chiar înainte de Crăciun, la câteva zile după ce venise acasă de la clinica de la Timișoara, unde urmase un tratament cu fratele său Gheorghe, decedat însă între timp. Fostul prezidențiabil ar fi trebuit să se prezinte săptămâna trecută la Înalta Curte de Casație și Justiție, unde magistrații urmau să dea verdictul final într-un dosar de evaziune deschis pe numele său și în care instanțele inferioare l-au condamnat deja la închisoare cu executare. Potârcă nu a mai ajuns însă la București pentru că i s-a făcut rău, fiind internat la secția cardiologie din Târgu Jiu, loc în care a mai fost pacient și în trecut.

Vizualizări: 127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: