Potârcă, supărat că nu i s-a dat sentința în dosarul șpăgii

Fostul candidat la Președinția României, Constantin Ninel Potârcă, a mai găsit un motiv să fie supărat pe judecătorul Dumitru Păsărin, cel care judecă dosarul în care el este în arest la domiciliu, după ce, la începutul anului, a fost în arest preventiv pentru vreo trei luni.

Dacă la ultimele termene acesta a avut contre cu magistratul pe motiv că martorii din dosar nu sunt audiați mai repede, acum audierile au continuat fără probleme, dar încă mai sunt persoane care trebuie să vină la instanță și să jure pe Biblie că vor spune adevărul. Pentru audierea acestora este nevoie de timp, numai că acum vine vacanța judecătorească și, ca urmare, judecata se va relua la sfârșitul verii, Potârcă fiind supărat pentru că, astfel, i-a fost prelungit automat și arestul său la domiciliu.

„Mai sunt doi sau trei martori din dosar și se încheie și judecata aceasta. Nu înțeleg de ce nu au fost audiați acum, până în vacanța judecătorească pentru că se putea da un verdict. Știam și eu cum stă treaba, deși la cât de supărat e domnul judecător din acest dosar îmi cam pot da seama ce decizie va lua. A fixat acum termen tocmai la sfârșitul lui august și eu, în tot acest timp, o să fiu nevoit să stau acasă, în arest la domiciliu, fără să pot să merg la clinică la Timișoara să mă îngrijesc de sănătate. Dumnealui pleacă în vacanță, iar eu mă rog să nu mi se facă rău pentru că nu știu cine îmi va da voie să mă duc la medic din nou, că de acasă nu pot să plec. Era mai corect să fie audiați și ultimii martori din dosar înainte de vacanța judecătorească și se puteau lămuri apoi lucrurile”, se plânge Potârcă.

Acesta a primit ieri o prelungire a mandatului de arest la domiciliu, fapt care nu îi va permite ca în vacanța de vară să își facă planuri pentru vreun concediu pe undeva. Potârcă este judecat în acest dosar pentru că la sfârșitul anului trecut a încercat să îl mituiască pe țărănistul șef Matei Catrinoiu, pentru ca, în calitate de lichidator judiciar, să ia anumite decizii la una dintre firmele ce au fost administrate de „Obama de Meteor”. Fostul prezidențiabil a fost arestat înainte de Crăciun, când a și murit un frate de-al său, acum Potârcă având voie să plece duminica de acasă doar pentru a merge la cimitir și a aprinde lumânări pentru cel dispărut.

Vizualizări: 133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: