PP-DD a cerut renumărarea voturilor la Târgu Jiu

Organizaţia PP-DD Gorj a cerut renumărarea voturilor pe Colegiul 6 Târgu Jiu, existând suspiciuni că Dan Diaconescu a fost „furat” la urne. Cererea a fost înaintată Biroului Electoral Central, dar a fost respinsă laolaltă cu toate cererile similare venite din întreaga ţară, de la diferite formaţiuni politice.

Dan Diaconescu s-a arătat vizibil dezamăgit de pierderea alegerilor şi a plecat la Bucureşti, anunţând că îşi va mai încerca şansa la alegerile prezidenţiale. DD a prezentat la OTV rezultatele pe fiecare secţie din colegiul 6, din care a reieşit o concluzie interesantă. În timp ce el şi Tudor Barbu, care au candidat în tandem, au avut exact acelaşi număr de voturi pe fiecare secţie, la ARD candidatul la deputaţi Nicolae Daviţoiu a avut mereu jumătate din cât a luat candidatul la senat Ion Ruşeţ. Mai mult, Ponta a avut de fiecare dată voturile candidatului USL la Senat Dian Popescu, plus acea jumătate de la ARD care nu se regăsea la Daviţoiu.

„A fost blat între ARD şi USL în Gorj”, a fost concluzia lui Dan Diaconescu, de această dată demonstrată matematic. De altfel, cu mult timp înainte de alegeri s-a vorbit de acest blat făcut de ARD cu Ponta, unde Daviţoiu a avut misiunea (îndeplinită) de a lua mai puţin de 5%, iar USL urma să îl ajute pe Ion Ruşeţ să câştige senatul. Ca de fiecare dată, democrat-liberalii au luat ţeapă, dar cu siguranţă cei doi blatişti vor fi recompensaţi în perioada imediat următoare de noua putere USL. (A.A.)

Vizualizări: 144

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: