Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Prădat de o rudă

     Un bărbat de 44 ani, este cercetat  în stare de libertate de către poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Turburea, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, fiind suspectat că a sustras din locuinţa unei rude, mai multe bunuri.

În dimineaţa zilei de 23.01.2012, ora 09:50, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Turburea au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 de către V.V., de 78 ani, din comuna Bărbăteşti, cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras dintr-o anexă a locuinţei fiului său, două butelii de aragaz şi o moară de măcinat.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, poliţiştii au constatat că autorii au pătruns în locuinţa nelocuită, după ce, în prealabil, au forţat un lacăt cu care era asigurată uşa de acces.

Urmare a cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că suspect de comiterea faptei este chiar o rudă a apelantului, M.N., de 44 de ani, din aceeaşi localitate.

Bunurile au fost recuperate şi restituite reclamantului.

Poliţiştii continuă cercetările pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt, urmând ca la finalizarea acestora, dosarul penal să fie înaintat unităţii de parchet competente, cu propuneri legale.

Vizualizări: 91

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: