Prefectul Andrei promite că drumul de la Sadu va fi plombat

Prefectul Liviu Andrei a declarat ieri la Radio Infinit că a vorbit cu șeful Drumurilor Naționale filiala Gorj, Ion Dina, să plombeze gropile de pe DN 66, Rovinari–Bumbești-Jiu, până la venirea iernii. Prefectul a primit promisiunea că drumarii vor remedia cât vor putea această porţiune de drum. Anul viitor va  fi ținută o nouă licitație pentru găsirea unui constructor serios care să reabiliteze DN 66.

Cum rămâne cu drumul de la Sadu?

O să rezolve problema tot secţia de Drumuri Naţionale de la Târgu Jiu. Am avut o discuţie cu domnul Dina (nr. red. Ion Dina, directorul Drumuri Naţionale, Gorj). Îşi vor face din nou datoria, vor plomba cu nişte emulsie. Sigur, asta nu va rezolva problema dar măcar o ameliorează. În condiţiile acestea vom relua licitaţia în ianuarie şi sperăm că nu vom avea parte de reclamaţii şi atunci şi în septembrie octombrie să putem să beneficiem de ceva.

Ştiţi că domnul preşedinte al Consiliului Judeţean Ion Călinoiu a cerut sprijinul Prefecturii în această situaţie…

Politichie, domne! Asta e!

Îl liniştiţi aşadar pe domnul Călinoiu. Drumul va fi circulabil.

Noi ne facem treaba atât cât putem. Dacă e să finalizăm aşa, mingea e în curtea Companiei Naţionale de Drumuri şi Autostrăzi şi sperăm că se va lua o decizie sănătoasă. Restul, acuzaţiile de acolo-colo politichie.

Eu am avut discuţii, felul cum va fi plombat nu ştiu, sper că se va circula pe el. O să ţin aproape şi sperăm că va fi bine.

Vizualizări: 89

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: