Prefectul de Gorj: Valul al doilea ne bate la poartă

Prefectul de Gorj, Cosmin Pistol, face un nou apel către populație cu privire la numărul mare al cazurilor de infectare cu coronavirus. Acesta spune că toți cetățenii trebuie să respecte cu sfințenie regulile impuse de către autorități pentru a evita o îmbolnăvire masivă.

Numărul persoanelor infectate cu noul coronavirus este într-o continuă creștere, ceea ce face ca autoritățile să se adreseze din nou cetățenilor. ”Valul doi ne bate la poartă”, spune prefectul de Gorj, Cosmin Pistol.

”După șase săptămâni în care am înregistrat un număr scăzut de infectări, în acest moment, cazurile de infectări cresc de la zi la zi. Ieri au fost 25 de cazuri, iar în București numărul este și mai mare. Valul doi ne bate la poartă. De aceea îi rog pe cetățeni să respecte măsurile de distanțare, să poarte masca, să își dezinfecteze mâinile și să  nu aglomereze magazinele, piețele sau mijloacele de transport în comun. De asemenea, fac un apel către marii angajatori să respecte toate măsurile de siguranță și protecție în ceea ce privește combaterea pandemiei. Mai mult, fac apel către instituțiile de control să-și sporească numărul de controale și vigilența”, a spus Cosmin Pistol.

Vizualizări: 1,621

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: