Prefectul Teodorescu pune directori la deconcentrate

Noul prefect Claudiu Teodorescu are un cuvânt de spus la numirile de la instituţiile deconcentrate, spune Florin Cârciumaru, preşedintele PSD Gorj şi copreşedinte USL. Acesta a spus că astăzi are loc o şedinţă la care va participa atât „apoliticul“ prefect, cât şi liderul PNL Gorj şi preşedintele Consiliului Judeţean Gorj.

Şefii USL se întâlnesc astăzi să discute ce oameni vor pune în fruntea instituțiilor subordonate guvernului. La ședință participă șeful liberalilor, Dian Popescu, Florin Cârciumaru, președintele Consiliului Județean, Ion Călinoiu, și noul prefect Claudiu Teodorescu. ”O să discutăm pe această temă cu lista în față, să vedem ce am rezolvat până în momentul de față și ce trebuie să rezolvăm în perioada următoare. Trebuie să insistăm să facem o analiză pe fiecare unitate în parte și să venim cu soluții foarte bune pentru ca guvernul Ponta să aibă pârghiile necesare în teritoriu prin care să-și promoveze programul de guvernare”, a menționat Florin Cârciumaru

Cu ce s-a ales PNL Gorj din alianţa cu PSD

Interesant este de aflat ce va obţine PNL Gorj de la PSD. Până în acest moment PNL Gorj a trimis la Bucureşti un singur membru, pe Octavian Lupulescu, cel propus pentru funcţia de prefect. Mai mult, nemulţumirea liberalilor vine şi din cauza faptului că PNL a cedat uşor această funcţie. Pe de altă parte, PSD a promovat mai multe persoane prin ministere, cum ar fi Bebe Ionică, Ion Tudor, Adrian Gorun sau Claudiu Preoteasa. De asemenea, doi liberai ocupă funcţii în administraţia judeţeană, Mădălina Ciolocoi şi Matei Nădrag.

Cât priveşte funcţiile de director la deconcentrate, lucrurile nu arată bine pentru liberali. Potrivit unor surse din cadrul USL, deocamdată, liberalii au primit Serviciul de Ambulanţă, Direcţia Silvică, Vama şi Direcţia Agricolă.

Vizualizări: 153

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: