Prefectura Gorj, verificări la Primăria Albeni

Un primar din Gorj este în centrul unui nou scandal. Este vorba despre primarul din Albeni, Ionuț Stan. Acesta este acuzat de un salariat al primăriei că a primit mită atunci când l-a angajat în cadrul instituției. Asistentul comunitar îi cere primarului să-i dea șpaga înapoi, fiind vorba despre suma de 3000 de euro.

Prefectul de Gorj, Corneliu Răducan Morega, spune că va face verificări mai amănunțite la Primăria Albeni, la cârma căreia se află primarul Stan.

Prefectul a constatat faptul că Primăria Albeni nu a prezentat nici bugetul pe anul 2021. ”În mod cert vor fi întreprinse o serie de verificări la primăria din Albeni. Vreau să vă spun că primăria nu a prezentat nici până acum bugetul pe anul acesta. Noi am solicitat o expunere de motive și vrem să vedem de ce nu a fost depus bugetul comunei. Prefectura Gorj va lua toate măsurile legale pentru a face ca lucrurile acolo să intre într-o stare de normalitate”, a spus prefectul.

Primarul Stan nu se află la primul scandal, acesta fiind acuzat în trecut și de alți angajați, fiind vorba despre comportamentul pe care l-a avut față de unii salariați.  

Irinel Cotojman, asistent comunitar, este cel care a cerut în scris primarului să îi returneze șpaga de trei mii de euro pe care i-a dat-o la angajare.

Vizualizări: 2,176

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: