Pregătiţi de meciul anului

Pandurii vor juca joia viitoare probabil cel mai important meci din istoria clubului. Calificaţi în premieră într-o cupă europeană, gorjenii se vor deplasa în Italia pentru partida cu Fiorentina.

Deşi vor să bată Botoşaniul şi să urce pe locul 4, pandurii se gândesc inevitabil şi la duelul cu trupa lui Vincenzo Montella. Fiorentina e cel mai mare nume european pe care gorjenii îl întâlnesc până acum.

Cu gânduri mari la Florenţa

Pandurii se vor încălzi duminică cu surpriza Botoşani pentru super duelul cu Fiorentina. Italienii sunt cea mai tare echipă din grupa E şi sunt deja cu un pas în primăvara europeană după victoriile cu Pacos şi Dnepr. Trupa lui Pustai va încerca să rămână invincibilă în deplasările europene şi după testul italian. Adversarii dovediţi până acum în deplasări, Levadia Tallinn, Hapoel Tel Aviv, Braga şi Pacos Ferreira nu se compară însă cu Fiorentina. „Cu Fiorentina e cel mai dificil meci din grupă dar trebuie să rămânem încrezători. Am avut înfrângere în grupă, apoi egal, poate iasă victorie cu Fiorentina, niciodată nu se ştie. Valorea lor financiară e de 10 ori mai mare ca a noastră dar nici noi nu am ajuns aici degeaba. Trebuie să ne dăruim, să ne pregătim, întâi să vedem de Botoşani şi apoi de Fiorentina. Pentru jucători şi pentru club e meciul anului, poate să rămână în istorie, trebuie să fim încrezători”, spune Eric de Oliveira. „Important e să mergem la Fiorentina şi să jucăm frumos. Va fi greu, dar sper la un egal. Vedem ce va fi”, e de părere şi Ciucur.

„Ne-am obişnuit cu meciurile din deplasare, şi meciuri grele. Sperăm să trecem bine până în iarnă şi să scoatem cât putem de mult. Noi faţă de alte echipe jucăm de două ori pe săptămână şi e mult mai greu. Asta ne este meseria, e şi frumos că jucăm în Europa.”   Alexandru Ciucur, Pandurii

2 – victorii (Tel Aviv şi Braga) şi 2 egaluri (Tallinn şi Pacos) au pandurii până acum în deplasările din Europa League

Vizualizări: 148

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: