Pregătiţi de sprintul final !

Handbaliştii Energiei revin la lucru după o pauză de 3 săptămâni. Elevii lui Andrieş încheie anul cu două super meciuri, la Turda şi acasă cu Odorhei. Meciul cu Potaissa Turda se joacă duminică seara de la ora 20 si va fi transmis in direct la televizor.

Energia Pandurii era pe val înaintea întreruperii campionatului. Oamenii lui Andrieş reuşiseră două victorii consecutive aşa că pauza a venit cum nu se putea mai prost.

Menţin ritmul după pauză ?

Andrieş speră ca repausul de 3 săptămâni să nu-i fi scos din ritm pe elevii săi. Energia câştigase înainte de întrerupere meciurile cu CSM Bucureşti şi Caraş Severin. „Din păcate, după o pauză de trei săptămâni, ajungem să jucăm în trei zile două meciuri extrem de importante și foarte grele. Ținând cont de condițiile atmosferice, cred că vom avea parte de o deplasare extrem de grea. Avem și ceva accidentați. Sperăm ca până la ora meciului pe Enache și Andrei Popescu să-i avem apţi”, spune Andrieş.

Turda favorită

Gorjenii vor avea un meci infernal la Turda. Gazdele, cu Sandu Iacob în componenţă, au un sezon excelent şi sunt pe locul 4 în Liga Naţională. Energia în schimb e abia pe 9. „E greu, dar nu imposibil și vom încerca să aducem puncte de la Turda pentru că ne trebuie aceste puncte. Ținând cont de clasament, ei sunt favoriți. Ținând cont de ceea ce s-a întâmplat în ultimele etape, ei luând bătaie acasă de la Odorhei, lucrurile stau altfel. Dacă am fi jucat la o săptămână după ultima etapă, dacă aveam continuitate, atunci ar fi fost mai bine pentru noi”, mai zice Andrieş care speră să-l aibă la dispoziţie şi pe Mledenciu. Interul a fost plecat la echipa naţională şi ar putea fi chemat din nou între meciurile cu Turda şi Odorhei. „Sperăm să nu mai plece după meciul cu Turda. Era varianta ca el să plece din nou la lot după meciul cu Turda și să revină la Târgu Jiu pentru jocul de joi cu Odorhei. Este o situație pentru care nu am cuvinte să-mi exprim părerea...”

„Turda este o surpriză plăcută a campionatului. Este marea surpriză. Dacă reușeau să câștige și în ultima etapă, când au pierdut la un singur gol, puteau să fie cocoțați pe locul 3, ceea ar fi o performanță mare pentru o echipă precum Turda sau pentru noi.”         Liviu Andrieş, antrenor Energia Pandurii

Vizualizări: 147

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: