Premieră de excepţie la Teatrul „Elvira Godeanu“

Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu“ din Târgu Jiu şi-a deschis sâmbătă porţile pentru cea de-a 16 stagiune. Stagiunea a fost deschisă cu o premieră în România. Din distribuţia piesei „Felia“ fac parte majoritatea actorilor teatrului. Piesa este scrisă de francezul Jean Daniel Magnin, scenografia a fost realizată de Doru şi Mihaela Păcurar iar regia artistică aparţine lui Cristian Ion. Cei care au rata piesa, o mai pot vedea în următoarele trei zile, începând de astăzi.

Sute de iubitori ai teatrului au fost prezenţi sâmbătă, 3 octombrie la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu“ din Târgu Jiu cu ocazia deschiderii celei de-a 16 stagiune. Aceştia au urmărit cu sufletul la gură piesa de teatru „Felia“ de Jean Daniel Magnin, un autor contemporan. Piesa i-a cucerit pe toţi prezenţi la teatru.

„A fost o piesă impresionantă, modernă şi extrem de complicată. A fost nevoie de mai multă concentrare pentru a o înţelege, dar este una dintre cele mai frumoase premiere la care am fost“, a spus Adina Garciu.

„Mă bucur enorm că am putut ajunge să văd o asemenea piesă de teatru. Eu sunt din Bucureşti dar am venit special pentru acest eveniment. A fost diferită şi nemaipomenită de restul pieselor pe care le-am văzut până acum tocmai pentru că a fost mai greu de înţeles„ spune Gabriela Tunaru.

„Eu sper că acest spectacol a atras atenţia şi a încântat spectatorii, m-am bucurat enorm că aplauzele au durat minute bune, sper ca şi la alte premiere sala să fie la fel de plină“, a declarat Marian Negrescu, directorul Teatrului Dramatic “Elvira Godeanu„ din Târgu Jiu.

Potrivit directorului Marian Negrescu pentru această stagiune trupa târgujiană de teatru pregăteşte cinci premiere, trei dintre ele fiind deja în lucru. Piesa „Felia“ va mai putea fi văzută în perioada 6-8 octombrie. În perioada 13-23 octombrie, teatrul va avea un turneu în Italia cu piesa „Balera“.

Vizualizări: 106

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: