Premierul Ponta, aşteptat să dea startul anului şcolar în Târgu Jiu

După aproape un an de la ultima sa vizită în judeţul Gorj, premierul Victor Ponta este aşteptat astăzi să dea startul începerii noului an şcolar. Ponta le va adresa câteva cuvinte elevilor de la Colegiul Naţional ,,Tudor Vladimirescu" din Târgu Jiu.

Primul ministru Victor Ponta este aşteptat astăzi în Târgu Jiu pentru a participa la festivităţile de începere a anului şcolar 2013-2014. Oficialul este aşteptat la ora 09.30 la Colegiul Naţional Tudor Vladimirescu din Târgu Jiu, acolo unde va fi prezent şi primarul municipiului Târgu Jiu, Florin Cârciumaru. “Aşteptăm venirea premierul Victor Ponta la Târgu Jiu pentru deschiderea noului an şcolar. Eu cred că va veni şi cel mai probabil va fi prezent şi ministrului delegat Mihnea Costoiu”, a spus vineri prefectul de Gorj, Claudiu Teodorescu.

Astăzi, 16 septembrie, peste 60.000 de copii din Gorj sunt aşteptaţi în sălile de clasă. “În acest an şcolar avem 9524 de preşcolari, în învăţământul primar - 15.882, gimnaziu-15.556 şi 22.300 de elevi la învăţământul liceal”, a spus Ermina Frunzaru, referent în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj.

Vizualizări: 111

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: