Gilortul Cărbunești a încheiat anul cu o victorie

Gilortul Târgu Cărbunești a încheiat meciurile oficiale din acest an cu o victorie în deplasare. Echipa pregătită de Mario Găman și Bobi Staicu s-a impus cu scorul de 4-1 în meciul disputat pe terenul de la Bustuchin.

Cu meciul disputat pe terenul de la Bustuchin în compania satelitului celor de la ACS Viitorul Târgu Jiu, Gilortul  a încheiat seria de meciuri programate în acest an. Gorjenii au încheiat astfel anul cu o victorie lejeră și importantă și cu o serie de jocuri bune în ultimele etape, după ce anterior au învins și pe CSO Filiași. „Partida, aflată la discreția băieților noștri, s-a încheiat la o diferență de doar trei goluri ținând cont de desfășurarea ostilităților din teren. Denis Bucur perforează pentru prima dată poarta lui Opric după o acțiune pe zonă centrală a băieților noștri urmată de o combinație „un-doi” cu Dogaru. Ciutică centrează în careu, Bucur deviază la marginea careului mare și Răzvan Istudor majorează diferența cu un șut la rădăcina stâlpului din stânga porții lui Opric. Imediat după reluare, Săulescu centrează de pe dreapta și Denis Bucur, din 6 m, trimite cu capul în plasă dintre apărătorii Viitorului ridicând scorul la 3-0. Fază prelungită de atac a Gilortului, Bucur șutează la poartă și Lucian Marina, din apropierea buturilor adverse, împinge mingea în plasă”, au explicat cei de la Gilortul desfășurarea meciului de la Bustuchin pe pagina oficială.

Gilortul putea să se desprindă la cinci goluri  dar Avramescu a ratat o lovitură de la 11 m, șutul acestuia fiind parat de Opric. Răzvan Vulpe de la oaspeți a reușit apoi golul de onoare al satelitului Viitorului dintr-o lovitură liberă de la 25 m.

Vizualizări: 385

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: