Preot cercetat penal. S-a urcat băut la volan şi a accidentat trei minori!

Un preot din comuna Bustuchin este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. Acesta s-a urcat băut la volan şi a acroşat trei minori care se deplasau în afara părţii carosabile.

Eleodor Fîciu are 33 de ani şi este preot în comuna Bustuchin. În urmă cu câteva zile acesta s-a urcat la volan după ce consumase câteva păhărele şi a accidentat trei minori din comuna învecinată Berleşti. Incidentul nu este unul singular în familia preotului asta pentru că în urmă cu câţiva ani şi tatăl său care este tot slujitor al lui Dumnezeu a accidentat mortal o femeie.

Popa, băut

Evenimentul a avut loc pe DJ 675C, în localitatea Bustuchin. Copiii terminaseră orele de curs şi se îndreptau spre casă. Martorii susţin că preotul a vrut să evite impactul cu alt autoturism şi în felul acesta a lovit minorii. „El mergea normal dar cred că avea ceva viteză. O maşină i-a întors în faţa şi ca să evite impactul a încercat să-l ocolească. A ieşit pe marginea drumului şi acolo a lovit copiii care plecau de la şcoală“, a declarat un martor.

La faţa locului s-a deplasat imediat un echipaj de poliţie pentru a stabili împrejurările care au dus la producerea evenimentului. Din primele cercetări, oamenii legii au stabilit că preotul este vinovat pentru accidentarea celor trei tineri. „Din primele cercetări efectuate de poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului a rezultat faptul că șoferul de 33 ani, din comuna Bustuchin, în timp ce conducea un autoturism pe raza pe DJ 675/C din cauza neatenţiei în conducere, a acroşat cu partea dreapta faţă trei minori de 15, 17, respectiv 19 ani, ce se aflau în afara părţii carosabile. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat“, a declarat Romina Dochian, purtător de cuvânt IPJ Gorj.

Cele trei victime au fost transportate la Spitalul de Urgenţă Târgu-Cărbuneşti pentru investigaţii şi îngrijiri medicale, iar pe numele preotului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Vizualizări: 272

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: