Preşedintele de la PDL Slivileşti, ales de liberali şi pesedişti

Deputatul Severus Militaru a declarat că va solicita repetarea, pentru a treia oară, a alegerilor de la Slivileşti, unde preşedintele a fost desemnat după voturile pesediştilor şi liberalilor.

Se pare că totul a fost pus la punct pentru ca Dumitru Roibu, preferatul lui Ruşeţ, să iasă preşedinte. Cel care ocupa această funcţie înainte nici nu a mai fost lăsat să candideze, pe motiv că nu a avut rezultate. „Responsabil de organizarea alegerilor acolo este Nicolae Giuran. Duminică am ajuns şi eu la Slivileşti, în calitate de supervizor al acestor alegeri, fiind o localitate din colegiul meu, iar când am văzut cum se pune problema, eu nu am mai stat. Acolo, vreau să vă spun că erau amestecaţi pesedişti, penelişti. Şi-au adus toate forţele politice să susţină un anumit candidat. Am să propun domnului Ruşeţ ca alegerile de la Slivileşti să fie refăcute sau să nu fie luate în calcul în ceea ce priveşte Conferinţa Judeţeană, pentru că trebuia să participe să vadă ce se petrece. Au fost zeci de membri de la PSD, aduşi să susţină un anumit candidat, lucru care este inacceptabil”, susţine Severus Militaru.

Purtătorul de cuvânt al senatorului Ruşeţ, Ion Stoica, a spus că alegerile au decurs normal şi că fostul preşedinte al organizaţiei de la Slivileşti, Adrian  Zăvoianu, nu a mai fost lăsat să candideze, pe motiv că nu a obţinut rezultate bune în ultimele mandate. Acesta a invocat o decizie luată în CODA. „Nu ştiu despre faptul că membrii din alte partide au participat la procesul de vot, nu am văzut procesul verbal de la alegeri”, mai spune Ion Stoica, purtător de cuvânt PDL Gorj.

Vizualizări: 82

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: