Preşedintele de la PNL Gorj, votat de mai puţini delegaţi

Liberalii sancţionează organizaţiile din comunele care au avut rezultate proaste la alegeri prin faptul că nu vor avea decât un delegat la alegerile judeţene, respectiv preşedintele de organizaţie. În această situaţie se află 11 filiale din Gorj.

Liberalii au hotărât să sancţioneze organizaţiile care au obţinut rezultate proaste la alegeri, aşa că la conferinţa judeţeană delegaţi să participe vor fi numai preşedinţii organizaţiilor. “De la 11 filiale comunale vor participa la alegerile judeţene numai preşedinţii de organizaţii, deoarece au avut rezultate sub 10% la pentru Consiliul Judeţean. Trebuie să mai luăm şi astfel de măsuri, pentru a se îndrepta lucrurile. Printre aceste comune se numără Schela şi Cruşeţ“, a declarat Ion Navlea, unul dintre candidaţii pentru şefia PNL.

În cadrul partidului apăruseră şi zvonuri cum că alegerile ar putea fi amânate, însă preşedintele interimar, Ionuţ Stroe spune că nu s-a pus problema de aşa ceva până acum. “ Cu siguranţă alegerile nu vor fi amânate, se vor ţine pe 4 septembrie. Totul este în desfăşurare“, a declarat Ionuţ Stroe.

Vizualizări: 113

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: