Prietenii din tinerețe Habitu și Floarea, amintiri pe Facebook

Aristică Doru Șerban, mult mai cunoscut gorjenilor ca Habitu, a postat pe pagina sa personală de pe cea mai cunoscută rețea de socializare mai multe fotografii realizate chiar cu zeci de ani în urmă, într-una dintre acestea el apărând alături de Dan Floarea, actualul său duşman, care l-a băgat în puşcărie.

Cei doi erau într-un local din Timișoara, Floarea având niște bani în mână despre care Habitu spune că cu acele bancnote și-a făcut prietenul „om”.

„Cu un prieten care m-a nenorocit pe nume Floarea așa l-am făcut om cu ce are în mână și el m-a făcut neom. L-am șmecherit si apoi m-a trădat. Aici l-am dus la Timișoara în barul de noapte de la Continental nu știa să treacă strada da în gropi și pe asfalt - cu floarea radu dan”, a comentat Habitu la fotografia respectivă. Poza în cauză nu a primit prea multe aprecieri, dar unul dintre cele câteva „Like”uri primite provine de la fiul lui Dan Radu Floarea, ceea ce l-a mirat și mai mult pe Aristică Doru Șerban.

„Mă bucur că băiatului i-a plăcut fotografia, dar mă miră că a apreciat-o pentru că eu am probleme acum cu legea și pentru că taică-su s-a plâns că l-am amenințat eu de față cu copiii și chiar i-aș fi amenințat copiii. Ori dacă era așa nu cred că băiatul mai dădea Like la poza asta, dar asta e viața. Am vrut să arăt cât de buni prieteni am fost odată și câte l-am învățat eu pe Florea”, spune Habitu, care recunoaște că nu se aștepta niciodată ca relația dintre el și amicul său să ia o asemenea întorsătură, el fiind în prezent judecat într-un dosar în care a fost condamnat, pe fond, la 2,2 ani închisoare, în baza unei plângeri făcute de Floarea.

Dosarul lui Aristică Doru Șerban e pe masa judecătorilor Curții de Apel Craiova, dar nici Floarea nu stă mai rău pentru că și el e inculpat în dosarul în care e judecat la Înalta Curte de Casație și Justiție alături de primarul din Peștișani Florin Pavel. De-a lungul ultimilor ani Habitu și Floarea s-au reclamat reciproc de mai multe ori la Parchet, până acum doar cel dintâi ajungând în spatele gratiilor pentru aproape un an de zile. Ambii au fost implicați în afaceri de zeci de miliarde de lei vechi, firmele pe care le-au avut în ultimii ani intrând totuși în faliment…

Vizualizări: 625

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: