Prietenul italianului bolnav are și el coronavirus

Un cetăţean italian care a fost în România împreună cu bărbatul de 71 de ani infectat cu noul virus gripal este spitalizat în Italia şi are, de asemenea, coronavirus, au anunțat autorităţile italiene. Acesta a fost în Dolj și Gorj, împreună cu italianul diagnosticat inițial cu noua gripă, a cărui soție este gorjeancă. Cei doi sunt prieteni și au călătorit împreună.

Încă un cetățean italian care a fost în România este bolnav de coronavirus, potrivit portalului NewsRimini. E vorba despre un cetățean de 51 de ani din localitatea Morciano di Romagna din regiunea Marche, care l-a însoțit în călătoria din România (județul Gorj) pe italianul din Rimini depistat pozitiv marți.

Informația a fost confirmată pe Facebook de primarul din Morciano di Romagna, Giorgio Ciotti.

Reamintim că toate testele autorităților române în Gorj, la persoanele care au intrat în contact cu italianul din Rimini care a vizitat țara noastră, au fost negative.

Soţia bărbatului depistat cu coronavirus este şi ea în carantină, într-un spital din Rimini. Femeia nu a fost în România, ci doar fiul ei de 10 ani.

Până miercuri la prânz au fost identificate 44 de persoane care au intrat în contact cu primul italian, cel de 71 de ani. Rămâne de văzut dacă cel de-al doilea a avut și activități separate de prietenul lui.

Vizualizări: 5,813

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: