Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Prima de Ziua Energeticianului, înainte de 20 iulie

Angajaţii CE Oltenia vor beneficia de tichetele cadou în sumă de 700 de lei acordate de „Ziua Energeticianului” înainte de 20 iulie. Liderii sindicali spun că administraţia nu are niciun drept să amâne acordarea primei şi are obligaţia să achite acest drept în termenul prevăzut de Contractul Colectiv de Muncă (CCM) al salariaţilor CE Oltenia. „Ce facem? Negociem ceea ce este negociat? În contract spune clar, se acordă cu ocazia Zilei Energeticianului, deci până pe 20 trebuie dată prima. Nu poţi să sărbătoreşti 20 iulie pe 30 august. Dacă nici ce scrie în contract negru pe alb nu respectăm şi venim cu chestii din acestea...”, a declarat Dumitru Pârvulescu, lider FNME.

Şi preşedintele SMEO, Gabriel Căldăruşe, este de părere că energeticienii vor beneficia de primă înainte de ziua lor. „Tot în cadrul acelei discuţii care a avut loc, acelei consultări, am discutat acest aspect. Sunt sigur că oamenii vor beneficia de prima pentru Ziua Energeticianului până în data 20 conform CCM”, a precizat Căldăruşe. 

Administraţia CE Oltenia a anunţat o posibilă amânare a acordării acestei prime, explicând că nu există lichidităţi în companie. Fiecare energetician din CE Oltenia ar trebui să primească 700 de lei.

Vizualizări: 221

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: