Depozitul de la Roșia, 90% gata

Rovinărenii nu vor mai avea de suportat praful de cărbune și zgomotul produs de actualul depozit din apropierea orașului. Acesta va fi închis și, din toamnă, va funcționa noul depozit construit de Complexul Energetic Oltenia. Autoritățile refuză să creadă că nu se va face mutarea și amenință că, în acest caz, vor bloca activitatea depozitului.

Depozitul de la Roșia a costat 60 de milioane de lei. Acesta va fi gata în câteva luni. Primarul din Rovinari, Robert Filip, a explicat, la Tele3, că speră ca acesta să fie pus în funcțiune, iar cel de la marginea orașului Rovinari să fie închis. În caz contrar, amenință cu proteste de amploare.

“Eu cred că depozitul este ca și mutat. Sunt în proporție de 90% gata cu noul depozit. Refuz să cred că nu se vor finaliza lucrările la timp. Dacă se întâmpă asta, ajungem să stăm acolo și să le blocăm activitatea depozitului. Ar fi culmea să ne tratezi cu lipsa asta de respect după sutele alea de miliarde cheltuite inutil. Meritau să le facă cineva o plângere penală, să spună de ce s-au cheltuit sute de miliarde inutil”, a încheiat Robert Filip. (A.M.)

Vizualizări: 1,309

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: