Primar dat pe mâna procurorilor de doi asistaţi social. “Mai bine fur!”

Primarul din comuna gorjeană Slivileşti s-a ales cu plângere la parchet pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu. Doi asistaţi social l-au dat pe mâna anchetatorilor, după ce acesta a decis să le taie ajutorul de la stat pe motiv că nu le place să muncească.

Pentru primarul din Slivileşti, problemele cu organele de cercetare par să nu se mai termine. Acum trebuie să dea explicaţii în faţa anchetatorilor după ce doi localnici care beneficiau de ajutor social l-au reclamat la parchet.

"Am tăiat ajutorul social la două persoane şi m-au reclamat. Mi-au făcut plângere la parchet pentru abuz în serviciu. Nu au venit la muncă, să facă zilele în folosul comunităţii. Efectiv mă rugam de ei să vină. Aş fi înţeles dacă ar avea copii, dar stau degeaba toată ziua, nu fac nimic. Nu le-am cerut altceva decât ce spune legea. Primesc bani şi trebuie să vină la muncă", a precizat Sorin Bucurescu, primarul din Slivileşti.

Acesta nu este la prima plângere în care este acuzat de abuz în serviciu. "Am mai dat cu subsemnatul pentru abuz în serviciu. Păi nu mai bine îi ţineam eu pe banii statului, să nu facă nimic? Aşa de bună este legislaţia noastră. Pentru abuz în serviciu e pedeapsa de la 3 la 7 ani şi pentru furt de la 2 la 5. Mai bine fur, decât să scot oamenii de la ajutor social la muncă. Şi Dragnea tot pentru abuz în serviciu este la puşcărie", a mai spus Sorin Bucurescu.

Comuna gorjeană Slivileşti are în prezent aproximativ 40 de asistaţi social.

Vizualizări: 5,795

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: