Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Senatorul Iordache ignoră legea din prima zi de mandat

Prima zi de activitate în Parlament, primele reguli încălcate. Senatorul PNL de Gorj, Ion Iordache, a fost surprins de jurnaliști în timp ce se afla la restaurantul cu circuit închis din Parlament, deși accesul era restricționat, mâncarea putând fi luată doar la pachet. De altfel, pe toate mesele din restaurant se aflau anunțuri cu următorul mesaj: „Acces restricționat. Servirea se face to go”.

Dar politicienii au ignorat prevederile anti-Covid. Lângă Iordache, la masă se afla senatorul Ion Prioteasa, fostul președinte al Consiliului Județean Dolj, care servea masa în liniște, însoțit de alți doi parlamentari.

La vederea camerelor de filmat, Iordache și-a pus imediat masca de protecție și a părăsit restaurantul.

Întrebat de jurnaliști cum comentează această situație, ministrul de Interne, Marcel Vela, a răspuns: „Nu este în regulă”. El a precizat că a încercat să verifice personal ce s-a întâmplat, dar nu a mai găsit pe nimeni la masă.

În prezent, în București, restaurantele sunt închise din cauza numărului mare de infectări cu noul coronavirus. 

De la începutul pandemiei, mai mulţi politicieni au fost sancţionaţi pentru nepurtarea măştii în spaţii închise.

Vizualizări: 6,027

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: