Primar din Gorj, adeptul regionalizării. „Sufocăm economia!”

Rezultatul final al recensământului nu va face altceva decât să readucă în discuție regionalizarea, este de părere un primar din Gorj. Primarul din Stejari chiar este de părere că aceasta ar fi cea mai bună soluție pentru ca localitățile cu puțini locuitori să se unească și, astfel, s-ar face economii importante la bugetul statului.

“Cred că această recenzare va ajuta, cu ghilimele, odată pentru totdeauna, acea regionalizare. Ar fi foarte bună din toate punctele de vedere. Este singura bulă de oxigen pentru România în economie”, a declarat Robert Păiuși, primarul din Stejari.

A și dat exemplu comunele din apropierea localității Stejari, comune care s-ar putea comasa și, implicit, transforma în mai puține unități administrativ teritoriale. “Fac zece inși o treabă pe care o poate face chiar un om sau cinci”, a continuat Păiuși.

„Stejari are două mii și ceva de oameni, Dănciulești, Căpreni, la fel. Stoina, Hurezani, Licurici sunt comune care au puțini locuitori. Hai să înjumătățim și cel mai bun câștigă. Dacă ești slab, pleci acasă. Dar sufocăm economia! Nu mai e cazul să ne mințim”, a mai declarat primarul din Stejari, într-o emisiune la Gorj TV.

Vizualizări: 2,483

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: