Primar exclus din PSD pentru atitudine proBăsescu

Consiliul municipal al PSD Bucureşti a decis, miercuri seară, în unanimitate, excluderea din partid a primarului Sectorului 2, Neculai Onţanu, potrivit unor surse din partid. În locul lui Onţanu, pentru funcţia de preşedinte executiv a fost ales Bogdan Georgescu, apropiat al lui Marian Vanghelie.

Primarul social-democrat al sectorului 2, Neculai Onţanu, şi-a anunţat, miercuri, într-o declaraţie de presă, sprijinul pentru candidatura lui Traian Băsescu pentru un nou mandat de preşedinte al României, considerând că acesta a dovedit că are "dorinţa de schimbare a României".

"Traian Băsescu a dovedit că are dorinţa de schimbare a României, ştie să se lupte pentru aceste idei şi sunt convins că alături de domnia sa vor veni mulţi specialişti, politiceni si independenţi" se arată în declaraţia de presă.

Preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a declarat miercuri seară că le-a făcut "un bine" celor care au vrut să facă campanie pentru prezidenţiale în altă parte, şi i-a dat afară din partid. "Dacă dânsul (Onţanu) a crezut că acest pas este bine făcut, am vrut să-l ajutăm. Deci l-am ajutat, l-am dat afară din partid pe domnul Onţanu, o spun cu părere de rău pentru că eu cred în continuare că primarul Onţanu şi omul Onţanu era un om valoros şi cred că nu analizat bine hotărârea pe care a luat-o (...)De data asta a fost o miză prea mare, a alegerilor prezidenţiale. Printre alţii am mai exlus încă şase persoane, oameni care vor să facă campanie în alte părţi şi de ce să nu-i lăsăm să facă campanie: Manolache Valeriu, Anca Alexandrescu, Oprea Constantin, Stănescu Bogdan, Mircea Constantinescu şi Winkler Solomon", a enumerat Vanghelie. 

Vizualizări: 70

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: