Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Primar în audienţă la sindicalistul Marin Condescu

Primarul din Roşia de Amaradia a anunţat că va avea o întâlnire cu liderul de sindicat Marin Condescu. Acesta-i va cere ajutor pentru redeschiderea carierei de pe raza comunei.

Circa cinci sute de angajaţi din minerit de la SM Prigoria pot avea o şansă să-şi păstreze locurile de muncă. Cotojman a declarat ieri că a purtat o discuţie cu conducerea Complexului Energetic Oltenia şi a fost identificată o soluţie de moment. Aceea de a înainta frontul de lucru spre Berbeşti, unde ar putea lucra o jumătate din oamenii de la SM Prigoria. Cel puţin până în primăvară, atunci când va fi redeschisă cariera Bustuchin. „Săptămâna trecută am avut o întâlnire la Craiova cu ajutorul domnului Ogârlaci cu factorii de decizie din minerit. Am găsit o primă soluţie, un culoar de vehiculare al excavatorul 03 cum îi spunem noi pe perimetrul Olteţ. Este adevărat că ar fi cam 33 de gospodării de strămutat, dar este singura posibilitate. Până în decembrie sperăm să fim în marş spre Olteţ, Chiar dacă se va excava la Berbeşti, halda de steril va fi la Roşia de Amaradia şi aşa, o jumătate din angajaşi vor avea de lucru. Încercăm să mergem în parale şi cu redeschiderea carierei Bustuchin, care de fapt e pe teritoriul comunei Roşia de Amaradia. Chiar marţi, la ora 12, voi merge la domnul Condescu pentru a găsi o soluţie“, a declarat Cotojman.

Impozitul plătit de companie pentru SM Prigoria se ridică la circa 200 de milioane de lei pe lună, a declarat primarul.

Vizualizări: 100

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: