Primar nemulţumit de atitudinea salariaţilor din primărie

Atitudinea angajaţilor unei primării din judeţ este criticată dur de primar. Se pare că funcţionarii nu au avut un comportament normal faţă de cetăţeni, lucru sesizat şi de noul ales local din Ţânţăreni. Robert Ciutureanu îşi doreşte o administraţie eficientă.

Mare i-a fost uimirea noului primar să constate că funcţionarii primăriei puneau pe drumuri cetăţenii şi nu aveau un comportament frumos în relaţia cu aceştia. "Eu îmi doresc o administraţie eficientă. Până acum personalul de la primărie nu a avut un comportament bun şi normal cu oamenii din localitate. "Vino şi mâine", cam aşa decurgeau lucrurile în primărie, ca să vă dau un exemplu. Eu nu tolerez aşa ceva. A venit timpul să lucrăm şi să facem proiecte în beneficiul cetăţenilor şi mai puţin în interes personal. Până acum nu s-a pus accent pe cetăţeni", a declarat Robert Ciutureanu.

Din fericire pentru angajaţi, deocamdată primarul nu se gândeşte la concedieri. "Nu sunt adeptul concedierilor şi aleg calea cea grea. Vreau să-i fac pe funcţionari să înţeleagă faptul că noi suntem în interesul cetăţenilor şi nu suntem la primărie pentru interese personale sau de altă natură. Va trebui să lucrez mult ca să schimb comportamentul funcţionarilor", a explicat primarul din Țânțăreni.

Vizualizări: 5,034

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: