Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Sistemul de parcare de la Piața Centrală, defect. A luat foc tabloul electric

Sistemul de parcare din Piața Centrală a municipiului Târgu Jiu are din nou de suferit. Luni dimineața un incendiu a izbucnit chiar în camera unde se află calculatoarele care monitorizează întreg sistemul. Astfel, în acest moment, parcarea este la liber, bariera fiind ridicată, cel puțin până la remedierea problemei.

Incidentul se pare că ar fi avut loc din cauza sistemului electric, fiind afectată aproape toată aparatura din interior. Acest sistem de parcare nu a fost implementat de foarte mult timp în municipiul Târgu Jiu, însă probleme au tot existat.

Reprezentanții Primăriei Târgu Jiu spun că problema va fi rezolvată în câteva zile, cele mai afectate fiind circuitele electrice. Câteva magazine din zona respectivă sunt și ele afectate.  

Vizualizări: 1,283

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: