Primar: Nu am dezbătut proiectele de viitor. Sunt cam șocante!

Declarație amuzantă a unui primar din Gorj. Întrebat despre proiectele sale pentru viitor, dacă va obține încă un mandat, primarul din comuna Peștișani a spus că proiectele sale nu au fost dezbătute în campania electorală pentru că “sunt puțin mai șocante”.

Cosmin Pigui a explicat că își pune speranțele în fondurile europene pe care primăria le-ar putea atrage în următorii ani, iar comuna sa să devină în topul Olteniei în privința accesării de bani de la Uniunea Europeană.

În ce privește planurile sale pentru viitor, Cosmin Pigui le-a catalogat drept „șocante” și, în același timp, curajoase. “În această campanie electorală, nu am dezbătut foarte mult proiectele de viitor. Nu am vrut să le dezvălui. Sunt puțin mai șocante, așa. Sunt foarte curajoase. Vreau ca Peștișaniul să fie numărul 1 în Oltenia și se poate cu fonduri europene. Ne-am luptat din greu și am obținut aproape zece finanțări pe fonduri europene în patru ani. Am avut vizită în teren luni, o predare de amplasament din partea Ministerului Mediului și un constructor care vor face o platformă de gunoi de grajd în satul Hobița. Sunt bani de la Banca Mondială. În februarie 2017, m-am ocupat de documentație. Ministerul Mediului face recepția și coordonează lucrările”, a declarat Pigui, la TV Sud.

Vizualizări: 2,124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: