Primar: Nu plec la PSD. A fost o simplă poză, o poză de grup și atât

Primarul liberal din Godinești susține că nu pleacă la PSD, asta după ce în spațiul public au apărut fotografii cu el și edilul din Arcani, Daniel Coiculescu, alături de conducerea Partidului Social Democrat, la bâlciul de Bunavestirea de la Tismana. Întâmplarea face ca ieri, conducerea PSD să anunță că primarul PNL din Arcani s-a alătura echipei PSD, asta după ce cu o săptămâna înainte și edilul din Turcinești a făcut același pas.

Aurariu Coman, primarul din Godinești, face parte și din Biroul Permanent Județean. Sâmbătă a participat alături de colegul său de la Arcani, la bâlciul de la Tismana, unde s-a fotografiat alături de conducerea PSD.

După eveniment, liderul PSD Gorj, Mihai Weber, a anunțat că primarul liberal din Arcani face parte din echipa PSD. Pandurul l-a contactat pe Coiculescu pentru un punct de vedere, dar nu a răspuns la telefon.

Edilul din Godinești neagă faptul că și el ar putea călca pe urmele colegului din Arcani. ”Eu am fost invitat la Tismana de domnul primar Remetea că suntem din zonă. Eu sunt singurul primar PNL din apropiere și suntem colegi, dar asta nu înseamnă că am trecut la PSD. Nici măcar nu am fost abordat și nu am purtat nicio discuție în acest semn. Este o simplă poză, o poză de grup alături de colegii primari. Eu nu am fost abordat de cei de la PSD și nici nu se pune problema de așa ceva”, a precizat Aurariu Coman.

Primarul liberal nu crede nici că ceilalți colegi din PNL ar fi trecut la PSD. "Eu nu am motiv să plec. Eu am proiectele mele. Sunt ajutat de partid și nu am motive să trec la PSD. Sincer eu nu sunt convins nici că ceilalți colegi ai mei primari au trecut de PSD. În BPJ mereu s-au discutat problemele fiecăruia și nici un primar liberal nu și-a exprimat nemulțumiri sau intenția de a pleca la altă formațiune politică”, a mai spus Aurariu Coman.

Vizualizări: 2,287

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: