Primar: Nu prea am interacționat cu cetățenii în această campanie electorală

Campania electorală pentru alegerile parlamentare este pe final, iar cetățenii sunt chemați să iasă din case și să pună ștampila pe partidul favorit. Cel mai greu le este primarilor să facă această campanie electorală, tocmai pentru faptul că oamenii nu prea mai ies la poartă de teama coronavirusului.

Acest lucru este recunoscut și de primarul din Roșia de Amaradia, Liviu Cotojman. Acesta spune că cetățenii nu ies la porți pentru a le fi prezentat programul electoral. Cotojman speră la o prezență la vot de 40% în comună.

”Nu am putut interacționa cu toți cetățenii localității, având în vedere condițiile de pandemie, dar am încercat să folosim alte metode în ideea de a determina oamenii să vină la vot. Această campanie s-a desfășurat altfel. Nu s-a putut interacționa. Mi-aș dori ca în Roșia de Amaradia prezența la vot să fie de 40%, dar cred că la nivel de țară procentul va fi destul de mic. Am vorbit și cu prieteni sau cunoștințe și spuneau că nu cred că vor mai ajunge la aceste alegeri la vot”, a spus Liviu Cotojman, la Radio Infinit.

Cu această problemă în privința campaniei electorale se confruntă mai mulți primari din Gorj.

Vizualizări: 1,193

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: