Primar: Nu voi candida la preşedinţia PSD

Social-democratul Marian Slivilescu, primarul oraşului Tismana, nu este interesat să conducă organizaţia locală a PSD. Edilul a explicat de ce nu îşi va depune candidatura la alegerile ce vor avea loc în curând. Slivilescu este în acest moment vicepreşedinte al organizaţiei locale. „Nu voi candida la preşedinţia PSD. Nu pot să fac faţă şi la administraţie şi la politică. Şi pentru că am un Consiliu cu o anumită configuraţie şi de multe ori, când trebuie să fac negocieri din postura de primar, mi-e mai uşor să nu fiu considerat politic. Mi-e mai uşor să fac negocieri. Aş fi mai suspectat atunci când încerc să fac astfel de alianţe. Că nu-mi trec toate hotărârile, nu obţin întotdeauna sprijinul. Nu am decât cinci consilieri de la PSD. N-aş putea să conduc Tismana cu un Consiliu Local care ar fi în permanenţă cu un dinte împotriva mea pe motiv că fac politică”, a declarat Marian Slivilescu.

Organizaţia PSD Tismana este condusă interimar, de aproximativ o lună, de Gabriela Tâlvescu. Social-democrata este consilier local PSD la Tismana, profesor de pictură la Şcoala Populară de Artă din Târgu Jiu, dar are şi o afacere privată.

Reprezentanţii PSD Gorj au solicitat organizaţiilor locale unde conducerile sunt interimare să organizeze alegeri pentru a-şi desemna liderii. Termenul limită pentru organizarea alegerilor este 15 noiembrie.

Vizualizări: 1,405

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: