Primar PSD: Nu o să mai ajungă în viaţa lui premier Victor Ponta

Primarul PSD din Turburea, Ion Bîrcă, a spus că opoziţia nu a reuşit să îl revoce pe Liviu Dragnea de la şefia Camerei Deputaţilor, aşa cum se laudă. Bîrcă spune că actuala coaliţie de guvernare nu a pierdut majoritatea în parlament, dar că opoziţia a profitat de faptul că mai mulţi parlamentari erau plecaţi din ţară.

Reporter: Cum aţi văzut şedinţa din parlament în care a fost revocat Liviu Dragnea?

Ion Bîrcă: Majoritatea nu s-a pierdut. Miercuri a fost o mică degringoladă în Parlamentul României, că erau mulţi parlamentari plecaţi, inclusiv doamna prim-ministru era la Bruxelles cu tot guvernul, pentru preluarea preşedinţiei... Au găsit şi ei momentul şi au profitat. Ăştia suntem, nu mai avem pic de bun simţ în noi, nu mai ştim cine ne-a ales pe listă. Sunt mulţi parlamentari care, chiar şi ai noştri de Gorj, că vorbim de Victor Ponta, că vorbim de Alin Văcaru, au fost aleşi pe listele Partidului Social Democrat şi ne-au întors spatele.

Rep.: Ar mai putea pleca şi alţi parlamentari?

I.B.: Pentru următoarele alegeri trebuie găsiţi oameni cu caractere bune, nu oameni care demisionează pe facebook, nu oameni care ne tratează cu indiferenţă. Chiar şi Alin Văcaru, la ora actuală, este ales pe listele PSD. Eu ştiu cum a fost ales şi cum se zbătea ca apa de mal să îl punem acolo pe liste. Lumea din Turburea nu l-a ales pe Alin Văcaru sau pe Ponta, în Turburea oamenii au votat pentru că m-am dus şi am garantat pentru ei, că sunt oameni cu care facem treabă pentru comuna noastră şi pentru Gorjul nostru. Iată că pentru Gorjul nostru, aceşti oameni au întors spatele şi acolo în Parlamentul României votează ce vor ei.

Rep.: Sunteţi foarte supărat pe parlamentarii care au plecat?

I.B.: Să le fie ruşine pentru tot ce vorbesc ei la ora actuală, ar trebui să stea în pătrăţica lor. Gorjenii au votat Partidul Social Democrat, nicidecum nu au votat pe Ponta şi pe Alin Văcaru. Nu i-a votat pe ei, ca nume. Vorbim mai multe de Victor Ponta, atât de încrezut se crede, iasă în mass-media peste tot. El, care a demisionat pe facebook. Care mai este încrederea românilor în el? Zero.

Rep.: Domnul Ponta a sugerat atunci când a fost la Târgu Jiu că şi-ar dori din nou să devină premier.

I.B.: Nu o să mai ajungă în viaţa lui premier Victor Ponta. Românii au văzut la ora actuală ce caracter are şi din ce stat paralel face parte. Când se ducea cu Kovesi şi se cinsteau prin viile alea, pe acolo, pe la Ghiţă. Barem băiatul ăsta, Ghiţă, un băiat cu caracter, a spus ce a făcut, dar i-a dat pe toţi în primire.

A consemnat Mirela MOTREANU

Vizualizări: 946

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: