Primar PSD: Ponta m-a dezamăgit

Primarul PSD de la Bengeşti Ciocadia, Victor Geogia, este supărat pe deputaţii de Gorj Victor Ponta şi Alin Văcaru, nu pentru că au plecat din partid, ci deoarece critică partidul care i-a făcut parlamentari. Geogia crede că Ponta ar putea să dispară din politică după alegerile din 2020.

Primarii din Gorj încă îi reproşează lui Victor Ponta plecarea din PSD şi mai ales opoziţia pe care acesta o face partidului. Este cazul primarului Victor Geogia de la Bengeşti Ciocadia. „Nu sunt supărat, sunt dezamăgit. PSD, cu munca noastră, a primarilor, le-a dat un mandat pe care nu l-au respectat. Sunt dezamăgit pentru că ei critică PSD, nu poţi să faci aşa ceva. Erau politicieni tineri, eu îi vedeam cu perspectivă mare în judeţ, dar domnul Ponta m-a dezamăgit. I-am făcut campanie, am avut şi certuri în comunitate. Trebuia să rămână în partid, PSD l-a luat de la pionierat, l-a făcut ministru, prim-ministru, trebuia să lupte pentru PSD. Ar fi păcat ca din 2020 domnul Ponta să iasă de pe eşichierul politic”, a spus Geogia.

Victor Ponta şi Alin Văcaru au aderat la Pro România, un partid care încă nu are priză la electorat. Ponta este într-un conflict deschis cu actualul preşedinte al PSD, Liviu Dragnea, pe care îl numeşte Mincinosul Naţional şi căruia îi cere demisia din Parlament.

Vizualizări: 645

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: