Primăria Câlnic premiază cuplurile longevive

Vârstnicii din Câlnic vor avea parte şi anul acesta de o aniversare cu fast, oferită de către autorităţile locale. Aproximativ 350 de persoane sunt aşteptate la petrecerea organizată sâmbătă în cinstea Zilei Vârstnicilor. Tot cu acest prilej, şapte cupluri îşi vor serba Nunta de Aur, urmând a fi premiate de către primărie. Masa festivă va avea loc la un restaurant din afara localităţii, unde voia bună şi distracţia vor fi asigurate de către o formaţie de muzică populară.

Primăria comunei Câlnic îi serbează, pentru al şaselea an consecutiv, pe vârstnicii din localitate. Aproximativ 350 de persoane sunt aşteptate sâmbătă la o petrecere organizată de către autorităţile locale cu prilejul Zilei Vârstnicilor. Anul acesta petrecerea fost planificată puţin mai târziu ca de obicei pentru ca oamenii să nu mai fie prinşi cu muncile agricole. Ca de fiecare dată, autorităţile vor organiza în cinstea vârstnicilor o masă festivă, unde distracţia şi voia bună vor fi asigurate de către o formaţie de muzică populară. Potrivit edilului local, toate persoanele cu vârsta de peste 65 de ani vor primi invitaţii din partea primăriei. „Aniversarea Zilei Vârstnicilor a devenit o tradiţie în comuna Câlnic. Oamenii aşteaptă deja acest eveniment, pentru mulţi dintre ei reprezentând singura petrecere la participă de-a lungul anului. Ne aşteptăm la o prezenţă de aproximativ 350 de persoane. Toţi cetăţenii de pe raza comunei noastre, cu vârsta de peste 65 de ani, vor primi invitaţii pentru masa festivă. Am întocmit deja listele după rolul din Registrele Agricole unde se vede clar data naşterii”, a declarat Dumitru Vulpe, primarul comunei Câlnic.

Nunta de Aur pentru şapte cupluri

Ziua Vârstnicilor va avea dublă semnificaţie pentru şapte cupluri din Câlnic, care au împlinit sau vor împlini în acest an 50 de căsătorie. Pentru aceştia, primarul Dumitru Vulpe a pregătit câte o sticlă de şampanie, o diplomă de fidelitate şi un premiu în bani de la bugetul local. „Şi de această dată vom premia cuplurile care au împlinit sau împlinesc 50 de ani de căsătorie, până la sfârşitul anului. Ca atare, tot pe data de 12 octombrie, şapte cupluri de pe raza comunei vor sărbători şi Nunta de Aur, nu numai Ziua Vârstnicilor. Cuplurile vor primi din partea primăriei câte o diplomă, o sticlă de şampanie şi un premiu în bani”, a declarat primarul Dumitru Vulpe. De Ziua Vârstnicilor, primarul şi consilierii locali se vor afla în mijlocul vârstnicilor pentru a ciocni cu ei câte o cupă de şampanie.

Vizualizări: 114

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: