Bani pentru cei care au participat la alegerile parlamentare

Membrii secțiilor de votare, președinții și locțiitorii acestora își primesc banii pentru munca depusă la alegerile parlamentare. Banii au început să fie distribuiți de luni, iar sumele sunt bine venite, mai ales că se apropie sărbătorile de iarnă.

Purtătorul de cuvânt al Prefecturii Gorj, Corina Belteu, spune că un președinte primește 250 de lei pe zi, fiind vorba despre 5 zile, iar un membru încasează 150 de lei pentru 3 zile.

”Banii s-au dat încă de ieri, atunci când am chemat orașele și o parte din comune până la litera C. De astăzi, urmează și restul comunelor să primească acești bani. De exemplu, un președinte și un locțiitori primește câte 250 de lei pentru 5 zile, membrii primesc 150 de lei pentru 3 zile. De asemenea, operatorii de calculator primesc câte 250 de lei pentru 5 zile, iar informaticienii încasează 150 de lei pentru 5 zile”, a spus Corina Belteu, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Gorj.

La un calcul simplu, un președinte de secție primește după munca depusă la scrutinul din data de 6 decembrie suma de 1.250 de lei, iar un membru de secție încasează suma de 750 de lei.

Vizualizări: 1,394

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: