Primăria caută manager pentru Centrul „Brâncuşi”

Consilierii locali din Târgu Jiu au aprobat regulamentul în baza căruia va fi selectat noul manager al Centrului de Cultură „Constantin Brâncuşi”. Instituţia a avut mai mulţi directori de-a lungul anilor, dar toţi au demisionat pe fondul unor scandaluri. Teodora Ciobanu, Lory Buliga, Ovidiu Popescu şi Adina Andriţoiu au condus instituţia, ultima plecând după ce a girat spălarea operelor lui Brâncuşi cu jet de apă sub presiune.

Consilierii locali din Târgu Jiu au aprobat vineri regulamentul de organizare şi desfăşurare a concursului de management pentru Centrul Municipal de Cultură „Constantin Brâncuşi”. În data de 2 iulie vor fi făcute publice condiţiile de participare la concurs. 25 iulie, ora 16,  este data limită de pentru depunerea planurilor de management şi a dosarelor de concurs de către candidaţi, urmând ca în data de 31 candidaţii să primească în scris nota obţinută. În 4 august, cei care rămân în cursa pentru această funcţie îşi vor susţine planul de management, urmând ca o zi mai târziu să afle şi rezultatul. Cel final va fi anunţat abia în data de 14 august, după soluţionarea eventualelor contestaţii. Comisia care se va ocupa de selecţia managerului este formată dintr-un consilier local şi 2 specialişti în domeniu. Nominalizarea membrilor comisiei se va face prin dispoziţia primarului. La concurs pot participa şi specialişti de peste hotare, spune primarul Florin Cârciumaru.

Iată cum arată candidatul ideal pentru acest post în viziunea primarului municipiului Târgu Jiu. „Este greu de dat un răspuns pe această temă. În primul rând, trebuie să fie cu adevărat manager, pentru că centrul Brâncuşi are specialişti, la noi în oraş avem foarte mulţi specialişti în brâncuşiologie. Într-un cuvânt, Centrul „Brâncuşi” are nevoie de un om cu calităţi de manager”, a precizat primarul Florin Cârciumaru.

Vizualizări: 139

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: