Primăria Fărcăşeşti a fost spartă, cinci birouri devastate

Primăria Fărcăşeşti a fost spartă de mai multe persoane. Cei care au dat spargerea nu pot fi acuzaţi până acum decât că au intrat prin efracţie pentru că aparent nu lipseşte nimic. Angajaţii au găsit ieri dimineaţă cinci birouri descuiate şi documentele răvăşite, însă nu le-a dispărut nimic. Primarul Constantin Pârvulescu nu şi-a făcut apariţia la primărie, cel puţin nu atunci când jurnaliştii au fost acolo.

Despre spargerea primăriei Fărcăşeşti sigur mai auzim, dacă nu îi invităm pe cititori să posteze tot ce ştiu despre acest subiect, mai ales că sunt multe nebuloase.

Ţinta, camera de arhivă

Echipe de poliţişti au mişunat ieri prin primăria Fărăcăşeşti încercând să găsească indicii despre făptaşii...care nu au furat nimic. Cu toate acestea, este interesant că au fost găsite răvăşite cinci birouri, dar la un prim inventar nimic nu lipseşte.

„Hoţii au intrat pe un geam din spatele primăriei pe care l-au spart. Am găsit cinci birouri descuiate, dar nimic furat. Toate actele în schimb au fost împrăştiate, le-am găsit pe jos. A fost spartă uşa de la arhivă, casierie, când am văzut am chemat imediat poliţia”, a declarat viceprimarul Dănuţ Bălu.

Se caută spărgătorii

Cei care au „prădat“ primăria Fărcăşeşti au fost probabil neexperimentaţi sau au vrut doar să se distreze după mai multe păhărele de băutură. Acestea sunt variantele luate în calcul. Poliţiştii fac cercetări pentru a descoperi ce s-a întâmplat. Până în momentul de faţă nu au niciun indiciu. „Am fost sesizaţi că primăria Fărcăşeşti a fost spartă. O echipă operativă a făcut cercetări, deocamdată nu avem nicio pistă, dar cercetările continuă. Cert este că nimic nu a fost furat”, a declarat Bogdan Scafeş, purtător de cuvânt al IPJ Gorj.

Vizualizări: 127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: