Consiliera dispărută din Albeni s-a întors după două luni

S-a întors Elodia de Albeni! Cu acest mesaj a venit ieri la redacţia Gorj TV Camelia Mateescu, consilier local liberal la Albeni, dată dispărută de colegii de partid. Mateescu susţine că dispariţia sa nu a avut legătură cu probleme penale, cum a susţinut colegul său de partid Teodor Voicu, ci cu probleme de sănătate. „Am fost internată într-un spital din Italia, cu probleme de sănătate”, susţine Camelia Mateescu.

Profesorul Teodor Voicu din Albeni nu îşi va mai vedea visul cu ochii, acela de a ajunge consilier local. Acesta spera să îi ia locul Cameliei Mateescu, consilieră PNL care nu a mai trecut de peste două luni pe la şedinţele de consiliu. Voicu a susţinut că Mateescu a fugit din cauza unor probleme penale pe care le are, dar zilele trecute consiliera a apărut în comună, în carne şi oase. Mai mult, l-a ameninţat pe Voicu cu judecata pentru afirmaţiile calomnioase făcute la adresa sa.

„O să-l dau în judecată”

Voicu a susţinut că Mateescu Camelia a făcut afaceri dubioase în Albeni şi se ascunde undeva în Italia sau în Maroc. Acuzaţiile lui Voicu sunt infirmate de Camelia Mateescu, care a revenit în ţară. “Eu nu fac economie sălbatică, aşa cum zice acest Voicu. Nu am fost dispărută, ci am plecat în Italia prin intermediul unor cunoştinţe din cauza unor probleme de sănătate pe care le am, ca să mă tratez acolo. Am plecat împreună cu soţul care s-a întors în ţară înaintea mea. Am vorbit cu el la telefon şi mi-a spus că am ajuns vip şi am vrut să plec chiar din spital să demonstrez că nu este adevărat ce zice domnul Voicu. Nu ştiu dacă trebuia să-i spun lui Voicu unde plec sau la presă ce probleme de sănătate am eu şi că mă duc în Italia. Pot să vă spun că într-adevăr am o firmă, dar nu am probleme cu legea aşa cum s-a spus pentru că mereu au venit controale la mine şi nu au fost probleme”, a declarat Camelia Mateescu

Mateescu este hotărâtă acum să-l dea în judecată pe cel care i-a stricat imaginea. “O să-l dau în judecată pentru tot ce a zis despre mine. Nu avea niciun un drept. Dacă avea ceva cu mine trebuia să vină să-mi spună, dar dumnealui şi-a dorit să ajungă consilier şi credea că în felul acesta va reuşi. Am şi eu nişte şefi în partid. Atunci când am plecat mi-am dat şi demisia din funcţia de consilier pentru că nu ştiam cât stau în spital. Eu justific totul cu documente, cu acte medicale. Să văd dacă dumnealui poate justifica tot ce a vorbit la adresa mea”.

„M-a lovit cu portiera din dreapta”

Teodor Voicu a primit foarte bine vestea că Mateescu Camelia a ajuns în ţară şi chiar se bucură dacă va fi dat în judecată pentru a-şi putea susţine afirmaţiile făcute. “ Ce bine că a venit, chiar mă bucur. Este nemaipomenit, pentru că am multe de spus. O să mă iau şi de adeverinţa falsă pe care a luat-o de la medicul de familie si pentru afacerile  economice şi pentru activitatea politică. Pe această individă de joasă speţă o ţine cineva.  O să o dau şi eu în judecată pentru ce a făcut. E nemaipomenit dacă are acte medicale. De ce n-a venit până acum de ele? Am mai fost în instanţă şi nu mi-a frică. Eu mai sper încă la funcţia de consilier”, a spus Voicu.

Teodor Voicu susţine că s-a întâlnit ieri cu consiliera Mateescu, iar aceasta a încercat să îl lovească cu portiera din dreapta a maşinii şi a avut un comportament vulgar şi agresiv.

Vizualizări: 208

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: