Scandal şi ameninţări cu moartea în Consiliul Local Albeni

Scandalul dintre consilierii PNL din Albeni, Teodor Voicu şi Camelia Mateescu pare fără sfârşit. Cei doi au ajuns să se acuze reciproc de hărţuire şi chiar să se ameninţe cu moartea. Voicu a depus două plângeri la poliţie împotriva consilierei Camelia Mateescu. El o acuză pe aceasta că l-ar fi jignit şi mai mult decât atât i-a pus viaţa în pericol. Camelia Mateescu, susţine că ea este cea hărţuită de Voicu şi crede că bărbatul are probleme psihice. Conflictul dintre cei doi a apărut atunci când Voicu a declarat presei că Mateescu este implicată în afaceri ilegale şi pentru că ar fu urmărită de poliţişti a fugit din ţară.

Teodor Voicu este pornit împotriva Cameliei Mateescu, preşedinta Organizaţiei PNL din Albeni şi în acelaşi timp şi consilier local. Voicu povesteşte că toată săptămâna trecută a fost agresat verbal de Camelia Mateescu, care a fost şi pe punctul de a-l lovi cu uşa de la maşină. „De când a venit doamna Camelia Mateescu acasă nu mai am linişte. La începutul săptămânii mergeam pe marginea drumului şi a venit cu portiera de la maşină deschisă până lângă mine şi dacă nu mă feream mă lovea. Nu mai vorbesc de cuvintele jignitoare pe care mi le-a adresat. De când a venit ea, soacra mea primeşte telefoane anonime de ameninţate. Vineri am fost până la Primăria şi m-am întâlnit cu ea. S-a luat de mine din nou, m-a făcut rahat împuţit şi m-a scuipat în cap. Nu e posibil aşa ceva. Trăim noi într-o ţară democratică, dar nici aşa. Aici nu este Sicilia, să aibă un comportament tipic sicilian”, spune Voicu.

Camelia Mateescu se plânge că Teodor Voicu este cel care o hărţuieşte. „Acest om este bolnav cu capul. Mă hărţuieşte continuu şi pe mine şi pe copiii mei. Fata mea chiar a vrut să plece din ţară, să plece în Belgia din cauza lui. Acest domn suferă şi e bolnav. Poate să facă ce vrea pentru că este om bolnav. Nu pot să mai umblu pe drum din cauza lui”, a declarat Camelia Mateescu.

Scandalul, expus şi în Consiliul Local

Din această cauză Teodor Voicu s-a dus la poliţie şi a depus plângere împotriva Cameliei Mateescu. „ Am depus două plângeri la poliţie împotriva acestei doamne pentru că acesta nu este un comportament demn pentru o consilieră locală, şi mai mult decât atât mă tem pentru siguranţa mea şi a familiei mele. De la agresiunea verbală la cea fizică este foarte puţin. Poliţia trebuie să-şi facă datoria”, a mai spus Voicu.

Teodor Voicu a făcut cunoscut comportamentul Cameliei Mateescu şi în şedinţa de Consiliul Local de vineri de la Albeni. Primarul comunei a ţinut să precizeze că acest caz din punctul lui de vedere este închis.” Nu vreau să ne facem de râs comuna. Nu mai vreau scandaluri şi în plus, asta nu este treaba Consiliului Local. Din punctul meu de vedere acest subiect este închis”, a declarat Dumitru Cornea. Această părere este împărtăşită şi de alţi consilieri locali.

Galerie foto


Vizualizări: 446

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: