Un consilier de la Finanţe, acuzat de agresiune

Un angajat al Direcţiei Generale a Finanţelor Publice (DGFP) Gorj este acuzat de către un tânăr din comuna Jupâneşti de agresiune. Marius Gârniceanu de 23 de ani susţine că a stat trei zile în comă după ce a fost sugrumat de către consilierul superior Ion Coman. Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili dacă acuzaţiile tânărului sunt reale. Inspectorul fiscal, Ion Coman, consideră că totul este un scenariu creat de familia tânărului pentru a-i păta lui imaginea. Cert este că medicii au spus că tânărul a fost mai mult în comă alcoolică.

Totul a început duminică seara la un bar din comuna Jupâneşti unde tânărul Marius Gârniceanu s-a luat la harţă cu soţul vânzătoarei de la bar. Cearta s-a terminat la spital pentru tânăr. „Un prieten m-a rugat cu o bere şi din greşeală am vărsat-o pe jos. Vânzătoarea a venit s-a luat de mine iar soţul ei, Nicolae Popescu, m-a scos afară şi m-a lovit cu capul de asfalt şi cu picioarele. M-am dus acasă să-i spun mamei să cheme o salvare şi m-am întâlnit cu patronul de la magazin, cu Ion Coman, care m-a strâns de gât şi de atunci nu mai ştiu nimic pentru că mi s-a făcut rău”, a povestit Marius Gârniceanu, presupusa victimă.

În comă acoolică?

Medicii spun că principalul motiv pentru care tânărul în cauză a ajuns în stare de inconştienţă îl reprezintă consumul de alcool însă nu exclud posibilitatea ca tânărul să fi fost victima unei agresiuni. „El a ajuns la spital în stare gravă, în comă, dar după vărsături şi-a revenit acum este în afara oricărui pericol. A fost supus unui examen medical cu Computer Tomograf, nu a rezultat traumatism cranian, dar o să i se mai facă din nou pentru că s-a mişcat când a fost consultat. Eu cred că a fost în comă alcoolică”, a precizat Diana Vişan, medic neurolog.

Mama tânărului a depus plângere la poliţie după ce şi-a văzut fiul în comă. Femeia nu crede ce spun medicii cum ca fiul ei ar fi ajuns în stare de inconştienţă din cauza alcoolului şi vrea ca instanţa de judecată să facă dreptate. „Copilul meu nu a intrat în comă alcoolică, i s-a făcut rău după ce a fost strâns de gât de către Ion Coman şi a dat cu capul de asfalt. Eu am fost la poliţie şi am depus plângere nu pot să accept ca fiul meu să fie bătut în halul ăsta. O să-l dăm în judecată pe acest om”, a spus Veronica Gârniceanu.

Ion Coman: „Nu l-am atins pe acest tânăr”

Consilierul Ion Coman susţine că nu s-a atins nici măcar de un fir de păr al tânărului. „Era ameţit de alcool, abia se mai ţinea pe picioare cum să-l lovesc dacă arăta ca un cadavru. Eu nu l-am atins, vrea doar să-mi facă rău ştiind poziţia în care mă aflu acum”, a declarat acesta.

Poliţia va fi însă cea care va face lumină în acest caz. „În urma plângerii penale depuse de către mama tânărului poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili dacă este vorba într-adevăr de agresiune. Plângerea a fost înaintată parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Cărbuneşti se va şti ce s-a întâmplat cu exactitate în acea seară abia după finalizarea cercetărilor”, a precizat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Gorj.

Marius Gârniceanu va mai rămâne câteva zile sub supravegherea medicilor de neurologie a Spitalului Orăşenesc Târgu Cărbuneşti.

Vizualizări: 259

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: