Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Promite gaze naturale pentru toată comuna

Autoritățile locale din comuna gorjeană Bengești-Ciocadia promit gaze naturale pentru toți localnicii. Proiectul este unul de anvergură. Primarul caută fonduri să-l pună în aplicare și să introducă rețeaua de gaze naturale în toată localitatea.

Lucrările ar putea începe de anul viitor, dacă primăria va obține finanțarea necesară. Primarul din Bengești-Ciocadia, Victor Geogia, susține că ar avea nevoie de mulți bani ca toți localnicii să aibă gaze naturale.

Investiția va fi una de durată. “Noi avem drumuri comunale, 54 de kilometri. Va fi magistrala, avem o stație de înaltă aducțiune unde vor veni gazele, iar de lângă primărie vor fi distribuite în toate satele comunei. Este o lucrare destul de amplă. Nu se bagă gazele ca și când bagi furtunul și uzi prin grădină. Sunt povești! Nu pot să estimez valoarea. Se ridică la sute de miliarde de lei vechi”, a declarat primarul. (A.A.)

Vizualizări: 2,596

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: