Primăria Săcelu caută poliţişti locali

Consiliul Local din Săcelu va aproba vineri, în şedinţă, noua organigramă a primăriei având în vedere că şi la Săcelu va fi înfiinţată poliţie locală. Astfel, primăria va scoate la concurs trei posturi de poliţişti locali dintre care unul cu studii superioare. Potrivit primarului, data concursului nu s-a stabilit încă dat fiind faptul că trebuie urmate nişte proceduri. În prezent, primăria Săcelu funcţionează cu 13 angajaţi la care se vor adăuga cele trei posturi nou înfiinţate.

Camelia SUCIU

Alte ştiri pe scurt:

600 milioane pentru gunoi, la Dănciuleşti

Patru primării din Gorj s-au unit într-o asociaţie ce are drept scop colectarea deşeurilor. Titularul asociaţiei este primăria Căpreni, alături de care mai sunt în proiect primăria Dănciuleşti, Stoina şi Stejari. Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Salubris este dotată cu două autocompresoare şi europubele de 110 litri pentru fiecare gospodărie, dar şi câte o platformă betonată cu câte trei eurocontainere de 1.100 de litri în fiecare sat. Potrivit primarului din comuna Dănciuleşti asociaţia este susţinută cu câte 600 de milioane anual, proiectul fiind valabil trei ani. „Fiecare primărie cotizează anual cu câte 600 de milioane. Proiectul l-am făcut pentru trei ani, suntem deja la al doilea an de implementare”, a declarat Ion Andronescu. (C.S.)

Tinerii, implicaţi în activităţi sportive

Tinerii voluntari din judeţul Gorj vor fi implicaţi în acţiuni sportive, ecologice şi turistice prin intermediul proiectului ,,Hai Hui în Centrul de Tineret”. Activităţile vor fi desfăşurate în perioada 30 mai – 26 iunie 2011 de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Gorj în colaborare cu Asociaţia pentru Turism, Sport şi Ecologie Hai-Hui. Proiectul va cuprinde întâlniri tematice între voluntari, ce se va desfăşura, pe parcursul a patru săptămâni, la Centrul Judeţean pentru Sport şi Tineret. 

(A.A.)

Vizualizări: 113

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: