Primăria Săcelu, obligată să plătească chirie de miliarde familiei Jurebie

Primarul comunei Săcelu a obosit să mai lupte împotriva familiei peremistului Florin Jurebie. Primarul Ion Voica spune că în curând comuna Săcelu va deveni Jurebie SRL și asta pentru că familia consilierului local revendică mai multe terenuri din localitate. Mai nou, familia Jurebie cere aproape nouă miliarde de lei vechi chirie pentru terenul de sub sala de sport, teren care spune că îi aparține. Primarul Voica va depune plângere la Direcția Națională Anticorupție.

Scandalurile dintre primarul Ion Voica și familia consilierului local din partea PRM, Florin Jurebie par să nu se mai încheie. Primarul este revoltat acum că primăria este obligată să-i restituie familiei Jurebie nouă miliarde de lei vechi reprezentând chiria pentru terenul de sub sala de sport, teren pe care îl revendică. ”Familia Jurebie a obținut mai nou o hotărâre judecătorească cu chirie pentru terenul de sub sala de sport din localitate. S-a făcut expertiză și executorul a decis că primăria trebuie să plătească aproape nouă miliarde acestei familii reprezentând chiria pentru teren între 2008 și 2011. Eu nu pot să-mi dau seama de ce instanțele de judecată dau câștig de cauză acestei familii”, a declarat primarul Ion Voica.

Voica: ”Nu mai pot lupa cu ei”

Primarul spune că s-a săturat să se mai lupte prin instanță cu această familie care încearcă să ia toate bunurile comunei. Mai mult primarul spune că instanțele de judecată îi dau câștig de cauză deși Jurebie nu dovedește cu acte aceste proprietăți. ”Nu mai pot lupa cu ei, cu această familie care vrea să pună stăpânire pe toate bunurile comunei. Nu știu cume posibil așa ceva, ei nu au acte, nu pot dovedi dar tot au câștig de cauză prin instanțe. Și procesele astea costă bani, avocați, e greu”, a adăugat primarul Voica.

Reclamație la DNA

Primarul din Săcelu va face o ultimă încercare la Direcția Națională Anticorupție. ”În primul rând o să contest somația de executare silită pentru această chirie și apoi am să fac plângere la DNA. Nu se mai poate, va deveni comuna asta Jurebie SRL. Eu mai am și alte treburi în comună decât să stau prin procese cu ei”, a adăugat primarul din Săcelu, Ion Voica.

Vizualizări: 139

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: