Primăria Schela rămâne fără contabil

Unul dintre cei doi contabili ai primăriei Schela vrea să renunţe la postul său începând cu luna ianuarie. Surse neoficiale din cadrul primăriei susţin că această problemă a fost discutată la ultima şedinţă de consiliu local. Primarul localităţii Schela, Aristide Şerbănescu, spune că s-a săturat să se roage de angajaţi să rămână în instituţie aşa că a decis să-i lase să facă ce vor.

Primăria Schela funcţionează în prezent cu doi contabili. Unul dintre ei însă şi-a exprimat deja dorinţa de a părăsi instituţia începând cu luna ianuarie a anului viitor. Primarul localităţii Schela spune că existau zvonuri că va pleca imediat după ce a avut loc tăierea din salarii însă a reuşit să mai tărăgăneze situaţia. Acum, acesta spune că îi este indiferent ce se va alege de instituţie dar este convins că va fi foarte greu cu un singur contabil. „Să plece toţi că nu mă mai interesează. M-am şi certat cu ea, dar dacă vrea să plece, să plece. Este dorinţa ei, nu mă pot opune. Oricum eu nu mai candidez şi este treaba lor ce fac. A venit la mine şi mi-a spus că vrea să plece. Ce să-i fac eu-”, a declarat Aristide Şerbănescu, primarul localităţii Schela.

Reamintim că primăria Schela a mai fost implicată într-un astfel de scandal cu ceva timp în urmă când toţi angajaţii ameninţau cu demisia din cauza salariilor prea mici.

Vizualizări: 102

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: