Primărie pustie în zi de lucru. Motivul!

Primăria Albeni a fost pustie vineri. Supăraţi că nu şi-au primit salariile din luna iulie şi că primarul ar vrea chiar să le reducă lefurile cu 20%, oamenii au mers cu jalba-n proţap la cabinetul deputatului Mihai Weber.

Ionuţ Stan, primarul din Albeni, a rămas singur în toată instituţia. Toţi angajaţii săi au solicitat să le dea voie să plece din primărie. „Au solicitat cu toţii că vor să meargă în audienţă la domnul deputat Mihai Weber. Am rămas singur în primărie. Eu le-am semnat că sunt de acord. Au plecat cu toţii”, a spus primarul Stan.

Cea mai mare nemulţumire a oamenilor este că nu au mai primit salariile din luna iulie. „Eu sunt, în acest moment, în imposibilitatea de a mai da salarii. Nu mai sunt bani. Nu am mai dat salariile din luna iulie. Atunci am plătit doar contribuţiile. Aşteptăm rectificarea. Am rămas fără bani”, a explicat primarul Ionuţ Stan.

Salariaţii s-au mai plâns deputatului Weber că primarul chiar i-a anunţat că vrea să le taie 20% din lefuri tot din lipsă de bani. Au semnat că sunt de acord, însă consilierii locali nu au votat ciuntirea salariilor. (M.M.)

Vizualizări: 2,702

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: