Primărie și dispensar reabilitate prin PNRR

O primărie din județul Gorj și dispensarul comunal vor fi reabilitate prin PNRR. Cele două investiții vor fi realizate în comuna Aninoasa și se ridică la peste 3, 3 milioane de lei.

Pentru reabilitarea primăriei din Aninoasa, autoritățile obținuseră fonduri europene prin AFIR în 2017, dar au pierdut finanțarea din cauza unor litigii pe care administrația locală le avea cu Direcția Finanțelor Publice Gorj.

”Primăria este foarte degradată și trebuie reabilitată, iar investiția se ridică la aproximativ 2 milioane de lei. Noi am mai primit finanțare prin AFIR în 2017, dar am pierdut-o din cauza unor probleme cu Direcția de Finanțe care ne-au blocat accesarea fondurilor europene. Noi am mai făcut mici reparații dar este nevoie de o reparație capitală”, a declarat Ilie Petroi, primarul din Aninoasa.

Și pentru dispensarul comunal s-a obținut 1,3 milioane de lei. ”Dispensarul comunal este funcțional dar este într-o avansată stare de degradare. Aici își mai desfășoară activitatea un medic și trebuie să-i creăm niște condiții. Clădirea aceasta este foarte veche, au apărut crăpături în ziduri, am mai reparat noi cu persoanele care primesc ajutor social dar trebuie reabilitat în regim de urgență”, a mai spus edilul din Aninoasa.

Vizualizări: 1,390

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: