Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Primarii PSD așteptă cu nerăbdare ruperea USL

Primarul din Comuna Slivilești, Sorin Bucurescu, așteaptă cu nerăbdare ruperea USL și chiar se roagă la Dumnezeu să se întâmple acest lucru. „Am așteptat mult și bine până să se formeze USL, dar nu mai îmi vine să comentez nimic. Să dea Dumnezeu să se rupă USL. Era mult mai bine când eram mai puțini. Oricum lumea e supărată, nemulțumită, nu ne mai batem capul, nu s-a făcut nimic. Cei care lucrează în minerit sunt vai de ei, toată lumea are ceva de comentat, dar probabil se vor trezi când vor vedea rezultatele la alegerile de anul acesta”.

Și primarul din comuna Schela, Aristide Șerbănescu, este dezamăgit de scena politică. „E cert acum că alianța se rupe. M-au dezamăgit toți, și premierul Victor Ponta și toți ceilalți. Nu doar eu sunt dezamăgit, ci și populația. Am oameni simpli care mă întreabă ce fac ăștia. În loc să creeze locuri de muncă, să se ocupe de bunul mers al țării se ceartă toată ziua pe la televizor. Rușine să le fie! Mahalagisme. Eu chiar mă certam când unii ziceau că se rupe alianța. Nu mă așteptam la asta. Eu nici nu mai am curajul să mă duc să-i spun lui nea Ion că avem duminica viitoare europarlamentare și să-l rog să vină la vot. Sincer Îmi e rușine mie să mai chem lumea la vot”.

Vizualizări: 114

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: