Primăriţa din Alimpeşti, despre expertiza lui Caragea: Bazaconii

Primăriţa din Alimpeşti, Elena Mosor, a prins voce şi comentează raportul întocmit de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj condus de Viorel Caragea cu privire la expertiza făcută la lucrarea de canalizare din localitate. Mosor este revoltată la culme şi spune că prejudiciul de 23 de miliarde de lei vechi nu există şi a cerut o contraexpertiză. Prejudiciul de 23 de miliarde a apărut o dată cu greva consilierului din Alimpeşti Leonida Blegher şi pedelistul Ion Fugaru. Belgher a renunţat la grevă după ce a primit o hârtie din care reieşea că aceasta este urmărită penal pentru un prejudiciu de miliarde.

Elena Mosor susţine că raportul nu este corect şi a solicitat contraexpertiză, care a fost şi aprobată, spune şefa din Alimpeşti. Mosor crede că totul este un complot împotriva primarilor PSD şi în special împotriva ei şi că Leonida Belgher tânjeşte la funcţia de primar. „Ce prejudiciu s-a creat dacă toată investiţia costă 27 de miliarde? Dacă noi am furat 23, cu ce am mai făcut-o? Mie mi se pare ciudat că autorităţile tremură de frică în faţa unuia ca Belgher, sau ca Fugaru. Sunt presiunile făcute de Belgher, care se vrea primar. Dacă eşti primar PSD trebuie să mori înainte de vreme? Nu am încredere în raportul făcut de IPJ, e o polologhie, o poveste, bazaconii, o imaginaţie”, a declarat Elena Mosor, primarul comunei Alimpeşti, care l-a acuzat pe autorul expertului de rea credinţă.

Prefectul spune că raportul este corect

Liviu Andrei, prefectul de Gorj, este de părere că acest raport a fost întocmit corect de către experţii IPJ Gorj. Mai mult, raportul a fost gata de mai multă vreme, însă nu a ajuns decât acum şi la Leonida Belgher. „S-a dat începerea urmăririi aşa cum scria în hârtia aia. Dânsa poate să comenteze, poate să spună orice. Eu i-am dat lui Belgher o hârtie pe care o avem în cadrul instituţiei, care nu e de acum, e de mai mult timp şi care trebuia să-i parvină şi lui, la adresele pe care le-a făcut de-a lungul timpului. Dacă spune că sunt bazaconii, dânsa are limbajul ei, eu pe al meu. Eu consider că raportul s-a întocmit corect şi de specialişti”, a declarat Liviu Andrei.

„Păi expertul ăsta a făcut “n” expertize şi e om cinstit. A făcut o expertiză cinstită. Nu judecă ea, pentru că banii au chiorât-o, nu mai e pe craca ei. Acum bagă 8 miliarde într-o şcoală căreia îi cad zidurile”

 Leonida Belgher  

CANDIDATURĂ

Leonida Belgher spune că va candida pentru funcţia de primar al comunei Alimpeşti la alegerile de anul viitor. „La anul voi candida foarte serios la primăria Alimpeşti. Până acum a fost o candidatură ca să ajut pe altcineva. O să vedeţi că voi schimba puţin lucrurile. Vreau să demonstreze că această femeie ne-a tâlhărit la propriu”, a precizat fostul consilier din Alimpeşti.

Vizualizări: 131

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: