Primarul Bucurescu, executat pentru 17 milioane de lei

Primarul comunei Slivileşti, Sorin Bucurescu, se judecă de câţiva ani cu o bucureşteancă pentru un gard pe care acesta i l-ar fi dărâmat în urmă cu aproape patru ani. Din cauza neprezentării la procese, primarul a ajuns în cele din urmă la executare silită pentru nu mai mult de 17 milioane de lei.

Tatiana Pătraşcu este cea care i-a venit de hac primarului Bucurescu. Femeia locuieşte în Bucureşti însă are o casă de vacanţă la Miculeşti, unde în urmă cu aproape patru ani a ridicat un gard care, potrivit primarului, închidea accesul spre cimitir. Primarul a dărâmat acest gard de faţă cu poliţia locală şi şeful de post din Slivileşti. „Am demolat gardul şi m-a dat în judecată. A câştigat la Motru pentru că l-a pus pe fostul primar martor şi amândoi au susţinut că i-am distrus o recoltă de legume. La tribunalul din Târgu Jiu s-a dispus rejudecarea, dar eu nu m-am mai prezentat la procese şi aşa s-au acumulat banii pe care îi am de restituit”, a declarat Sorin Bucuresu, primarul din Slivileşti.

Primarul este obligat în prezent să plătească şi gardul dărâmat, dar şi avocatul Tatianei Pătraşcu. În ciuda acestui lucru, gardul nu a mai fost reconstruit, în prezent acolo fiind un drum pietruit. „Nu numai că nu era nicio recoltă acolo, era drum de acces la cimitir şi nici în ziua de azi nu e îngrădit, au sărit oamenii şi nu mai există acel gard dar eu tot plătesc banii”, a declarat Sorin Bucurescu. Din cei 17 milioane, primarul Bucurescu i-a restituit deja femeii suma de 10 milioane, urmând să achite şi diferenţa pentru a scăpa de ameninţarea executării silite. „Eu i-am trimis deja 10 milioane prin poştă la Bucureşti, am confirmare de plată, iar restul a zis ca o să-şi ia lemne aici la iarnă de ei. Dau 17 milioane de lei din buzunarul meu, asta e, măcar nu mai există gardul şi locuitorii sunt mulţumiţi”, a declarat Sorin Bucurescu.

Vizualizări: 165

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: