Primarul Cârciumaru ia partea consilierilor chiulangii

Trei consilieri locali din Târgu Jiu au lipsit ieri de la şedinţa de consiliu local. Dacă în alte dăţi unii consilieri au fost bănuiţi că au lipsit intenţionat de la această şedinţă, de data aceasta primarul Florin Cârciumaru le-a găsit scuze, spunând că cei trei chiulangii au fost învoiţi. 

Alin Rădulescu, Iulian Dascăl şi Gabriel Giorgi sunt cei trei consilieri locali din Târgu Jiu care au absentat de la şedinţa de consiliu local întrunită ieri, 19 iunie. Primarul Florin Cârciumaru spune că acest lucru se datorează faptului că data iniţială de întrunire a consiliului local s-a schimbat. „N-au putut să vină pentru că, de această dată, consiliul local cădea practic pe 24, zi liberă şi în afară de acest lucru, noi aveam nevoie de o şedinţă extraordinară pentru rectificarea bugetului. Nu este nicio problemă, oamenii au avut planificări pentru concedii sau cum este cazul domnului Rădulescu, participarea la un curs”, a declarat Florin Cârciumaru, primarul din Târgu Jiu.

Gabriel Giorgi este unul dintre consilierii care au lipsit şi la ultima şedinţă a consiliului local, atunci când pe ordinea de zi a fost şi un proiect de hotărâre iniţiat de primarul Florin Cârciumaru. Hotărâre care nu a fost adoptată, dat fiind faptul că toţi consilierii din opoziţie, dar şi liberalii s-au abţinut la vot. Primarul Cârciumaru spunea la acel moment că lipsa consilierului a fost premeditată,  acum îi ia apărarea. „Şi domnul Giorgi este învoit, nu a fost nicio problemă, dar totul apare pentru că, de regulă, în 99% din cazuri şedinţa de consiliu are loc în ultima zi de luni din lună. Fiecare îşi face planificarea pe activităţi ţinând cont de această dată. Sunt absenţi motivat”, a precizat primarul Florin Cârciumaru.

Din componenţa consiliului local Târgu Jiu fac parte 21 de consilieri locali. 

Vizualizări: 159

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: